Submit to Facebook
E-mailadresAfdrukkenExport ICS

Burn Out Times

Titel:
Burn Out Times
Wanneer:
Open datum
Locatie:
wordt later bekend gemaakt
Categorie:
Agenda

Omschrijving

B U R N   O U T   T I M E S

Anders dan de titel doet vermoeden gaat deze cursus niet over burn out. Wel wordt burn out als één van de heftigste symptomen van een overspannen maatschappij gebruikt als leidraad gedurende deze cursus. Met honderdduizenden gevallen van burn out en bijna een miljoen depressieven kan je spreken van een epidemie. Tijd dus om burn out niet als een individueel geval te zien, maar als een probleem van de maatschappij.

 

Het Leerhuis Maatschappelijke Bewustwording en Persoonlijke Zingeving start met een programma om onze manier van leven kritisch tegen het licht te houden en om antwoorden en alternatieven te vinden.

Aan de hand van deskundigen onderzoeken we in zes bijeenkomsten in wat voor wereld wij leven en besteden we aandacht aan economie en arbeid, (sociale) media en consumptie, traditie, cultuur en samenleven. Daarnaast gaan wij door middel van verdiepende groepsgesprekken op zoek naar wat voor ons als mens daadwerkelijk prioriteit heeft om inhoud en zin aan ons leven te kunnen geven.

Het Leerhuis is een initiatief van Stichting Waarden en Samenleving. Maatschappijfilosoof Robin Brouwer, trainer/coach Jikke de Ruiter en psycholoog Wilma Dek verzorgen dit programma van zes leeravonden.

 

Inschrijven: klik hier

Meer informatie: klik hier

 

Liever eerst kennismaken en een indruk krijgen? Er zal ook een informatiebijeenkomst  georganiseerd worden.

 

Inschrijven: klik hier


Locatie

Locatie:
wordt later bekend gemaakt

Omschrijving

Dit evenement is nog in voorbereiding. Er vinden onder andere nog onderhandelingen plaats met locaties.


Registratie

Max. aantal plaatsen:
12
Geboekte plaatsen:
1
Beschikbare plaatsen:
11
Your Registration:
Het is te laat om te registreren voor dit evenement.