Submit to Facebook

De mensen achter de stichting Waarden en Samenleving


 

Robin BrouwerRobin Brouwer

Robin Brouwer was maatschappij-filosoof. Hij publiceerde verschillende boeken over de huidige neoliberale samenleving en over zingeving. In debatcentrum De Nieuwe Liefde te Amsterdam verzorgde hij zestien lezingen over maatschappelijke vraagstukken om vervolgens in discussie te gaan met politici, wetenschappers en journalisten. Hij was als docent-onderzoeker verbonden aan diverse academische instellingen. www.robinbrouwercollective.nl

 


 

Wilma DekWilma in Amsterdam kopie

Wilma Dek studeerde psychologie en antropologie in Leiden. Ze specialiseerde zich in organisatiepsychologie en verzorgde diverse trainingen. In haar werk kwam ze in aanraking met vele gevallen van burn out onder jonge mensen

 

 


 

Jikke de RuiterIMG 0118

Jikke de Ruiter is neerlandicus, gesprekstrainer, moderator, coach en oprichter van PAC: platform autonome coaches en redacteur bij het Tijdschrift voor Coaching. Haar missie is om individuele ontwikkelpunten te koppelen aan de maatschappelijke en organisatorische context en gewenste maatschappelijke ontwikkeling.
www.jikkederuiter.nl
www.platformautonomecoaches.nl

 


Annigje Schelhaasannigje

Annigje Schelhaas studeerde culturele antropologie, wereldgodsdiensten en islamitische theologie aan de Universiteit van Leiden. In haar werkzaamheden is de gemeenschappelijke deler altijd haar interesse in mensen en de maatschappij: zij het bij het begeleiden van vluchtelingen naar werk, het opzetten van een project voor zwangere vluchtelingen of het geven van workshops aan jongeren. Religie, de positie van minderheden, gender en opvoeden zijn enkele van haar interesses.

 


Peter Lamarkpeter

Peter Lamark is in 1987 afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit van Amsterdam.
Na 15 jaar in een algemene praktijk te hebben gewerkt is hij vanaf 2004 full-time werkzaam als tandarts voor orthodontie in een praktijk in Amersfoort.

Naast cursussen belastingrecht en acupunctuur heeft hij diverse cursussen en lezingen over filosofie gevolgd.
Zijn maatschappelijke betrokkenheid en bestuurlijke ervaring komt tot uiting als voorzitter van de VTvO en TVA, penningmeester bij Aurora en secretaris van stichting Waarden en Samenleving.